Μάσκα Κατάδυσης Σιλικόνης Scuba Force Cycle

02.03.11.038

New product

21,50 € tax incl.

Add to wishlist

More info

Η Μάσκα κατάδυσης Σιλικόνης Scuba Force Cycle είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη της κατάδυσης. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της και την εργονομική σχεδίασή της, αυτή η μάσκα προσφέρει άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των καταδύσεων.

Η μάσκα κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μια αδιάβροχη και ανθεκτική στην υγρασία σφραγίδα. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει διαρροή νερού και ότι η μάσκα θα παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της κατάδυσης.

Η Scuba Force Cycle διαθέτει επίσης ευρυγώνιο φακό, που προσφέρει εξαιρετική οπτική ευκρίνεια και επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την ομορφιά του υποβρυχίου κόσμου χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, η μάσκα διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα κεφαλής, που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή σε κάθε σχήμα προσώπου.

Με τον ενσωματωμένο αντηλιακό φίλτρο, η μάσκα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και επιτρέπει στον χρήστη να καταδυθεί με ασφάλεια ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως.

Συνολικά, η Μάσκα κατάδυσης Σλικόνης Scuba Force Cycle είναι ένα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που προσφέρει άνεση, ασφάλεια και εξαιρετική οπτική εμπειρία κατά τη διάρκεια των καταδύσεων. Ανακαλύψτε τον υποβρύχιο κόσμο με αυτήν την εξαιρετική μάσκα και απολαύστε αξέχαστες στιγμές κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.